Κάνε την αίτησή σου ΥΠΕΥΘΥΝΑ !

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΜΚΕ δημιουργήθηκε το έτος 2007 και δραστηριοποιείται στον Δημόσιο και στον Ιδιωτικό τομέα, με κυρίαρχο αντικείμενο την εκπόνηση μελετών, τον σχεδιασμό και την υποστήριξη υλοποίησης έργων. Η εταιρεία έχει εκπονήσει και υλοποιήσει προγράμματα για λογαριασμό τελικών δικαιούχων όπως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ΟΤΑ, η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, Κοινωνικοί & Επαγγελματικοί Φορείς καθώς και έργα διαχείρισης για λογαριασμό μικρών και μεγάλων ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Σε συνεργασία με την αγροσυμβουλευτική εταιρεία AGROTECH με κύριο αντικείμενο την εκπόνηση γεωπονικών μελετών και την συμβουλευτική σε θέματα επιδοτήσεων από την τρέχουσα περίοδο θα πραγματοποιήσουμε τις δηλώσεις ενιαίας ενίσχυσης για την περίοδο 2018-2020.

Η γνώση του αντικειμένου, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μας είναι χαρακτηριστικά τα οποία εγγυώνται την κατάθεση ορθών δηλώσεων και την μεγιστοποίηση των επιδοτήσεων για τον κάθε παραγωγό.

Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας σας περιμένει στα παρακάτω Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ):
1) Πάτρα, Καποδιστρίου 96,
2) Ριόλο Αχαΐας,
3) Χαλανδρίτσα Αχαΐας, (πλησίον Α.Τ. Χαλανδρίτσας)
4) Αίγιο.
Για πληροφορίες και ραντεβού παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας: Τηλ. 2613012630 (10.00 – 18.00). E–mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it και This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Web: www.agrotech.com.gr

Κάνε την αίτησή σου ΥΠΕΥΘΥΝΑ !